Terraform och AWS Security

Terraform och AWS Security: Hjälper sjukvården att uppfylla kraven

Hälsosektorn i varje land måste genomgå olika krav på efterlevnad av hälso- och sjukvårdsbestämmelser för att kunna bedriva en smidig affärsverksamhet. Terraform kan hjälpa sådana organisationer genom att automatiskt konfigurera, konfigurera och bygga upp säkerheten med en molninfrastruktur på AWS.

Den kan också automatisera distributionen av intrångsdetekteringssystem, verktyg för sårbarhetsskanning och andra säkerhetsåtgärder. Det säkerställer också att alla system har de senaste patcherna och versionerna installerade och att de är igång hela tiden.

## Vad är Terraform?

Terraform är ett programvaruverktyg med öppen källkod för infrastruktur som kod som skapats av HashiCorp. Det gör det möjligt för användare att definiera och tillhandahålla en infrastruktur för datacenter med hjälp av ett konfigurationsspråk på hög nivå som kallas Hashicorp Configuration Language (HCL). Den kan fungera på populära tjänsteleverantörer som Amazon Web Services, Microsoft Azure, Google Cloud Platform och DigitalOcean. Det gör det också möjligt att definiera skräddarsydda interna lösningar.

## Terraform och hälso- och sjukvård

Terraform är ett potentiellt verktyg som kan öka säkerheten för hälso- och sjukvårdssystem, med kraftfulla funktioner som automatisk distribution, kompatibilitet med andra molninfrastrukturer, hantering av åtkomst och kontroll samt krypteringsegenskaper. Terraform är ett av de mest använda och pålitliga verktygen som finns tillgängliga. Hälso- och sjukvårdsorganisationer måste genomgå "HIPAA compliance" för att se till att de följer bästa praxis inom alla verksamhetsområden.

En noggrann verifieringskedja är en unik funktion i Terraform som kan visa på överensstämmelse och matcha den med branschens standarder enligt rekommendationerna. Allt detta sker med bibehållen säkerhet och integritet. Organisationer kan enkelt lägga till flera olika anslutningar och protokoll till terraform för att hålla dem attraherade av alla dessa saker. Detta är ett av de enklaste sätten för en organisation som arbetar inom hälso- och sjukvårdssektorn att dagligen betjäna människor och se till att de följer alla regler och bestämmelser.

Med funktioner som automatiska uppdateringar kan terraform enkelt hålla infrastrukturen och alla åtgärder uppdaterade med de senaste versionerna.

## Hur bygger man den bästa infrastrukturen med Terraform?

Tänk på följande saker för att bygga en infrastruktur med Terraform och bästa praxis för AWS-säkerhet.

**Automatisering ** - Terraform arbetar med att automatisera och underhålla molninfrastrukturen med automatisk distribution. Leta alltid efter en tjänsteleverantör som erbjuder automatisering för tillhandahållande och hantering av infrastruktur. Detta minskar den mänskliga ansträngningen och gör saker och ting transparenta, intuitiva och tillgängliga.

**Skalbarhet ** - Hälso- och sjukvårdssektorn har en stor omfattning och räckvidd. Se till att du väljer en leverantör som erbjuder skalbara lösningar med korrekt prissättning. Behåll alltid utrymme för en ökning eller minskning av de tillhandahållna tjänsterna med hänsyn till marknadens krav. En stillastående och icke skalbar lösning kommer i slutändan att kosta dig mer än en flexibel lösning, eftersom du har möjlighet att ändra den tillräckligt mycket.

**Versionering ** - Oavsett om det är en terraformfil, en molninfrastruktur, ett verktyg eller en teknik finns det flera versioner av allting. Företagen gör dessa lanseringar för att se till att användarna får de bästa tjänsterna och upplevelserna när de använder produkterna. Det kan förekomma att en lansering innehåller buggar och fel. I sådana fall kan det hända att ditt system går sönder. För att undvika detta bör du se till att du går tillbaka till tidigare versioner för att skydda infrastrukturen.

**Samarbete ** - Alla verktyg och all teknik inom hälso- och sjukvårdssektorn är kompetenta och kompatibla. Det är vanligt att det uppstår konflikter mellan två tekniker eller programvaror. I en sådan situation bör du åtgärda problemen så snart som möjligt. Detta kan göras genom att ha ett system som fungerar med flera olika tekniker och är anpassat till var och en av dem.

**Modularitet ** - Grunden för varje verktyg eller teknik som vi hittar på internet är en kodstruktur. Kodraderna kan vara likartade och repetitiva. I en sådan situation bör du se till att du har en möjlighet att skapa moduler och komponenter som representerar ett kodavsnitt. Den här komponenten kan användas upprepade gånger i stället för att upprepa och skriva hela koden igen. Detta kommer inte bara att göra koden kortare och mer exakt utan också att förbättra terraformens stabilitet och hastighet.

**Flexibilitet ** - Kontrollera tjänsteleverantörens avtal och villkor för att se om han erbjuder flexibilitet samtidigt som han arbetar i olika moln och infrastrukturer. Du måste vara flexibel och kunna arbeta med flera verktyg och tjänster samtidigt inom hälso- och sjukvårdssektorn.

**Stöd för flera moln ** - Om du för närvarande arbetar med en molntjänstleverantör men ska lägga till en annan måste du se till att båda leverantörerna tillgodoser AWS-säkerheten. Alla leverantörer bör ha stöd för flera moln så att du kan arbeta med andra molnpartners samtidigt. Det kan du kontrollera i serviceavtalet, och om inte, be din leverantör att lägga till en sådan klausul.

**Stöd och underhåll ** - Vem tar hand om terraformen och din infrastruktur? Svaret är supportteamet hos din tjänsteleverantör. Detta team hanterar alla buggar och fel som uppstår i arbetet. Leverantörerna bör ha ett flexibelt supportteam som kan arbeta i olika tidszoner för att tillgodose behoven vid behov.

**Kostnad ** - De flesta tjänsteleverantörer erbjuder olika tillägg för annan teknik. Vissa av dessa tillägg är gratis, men vissa kostar dig en viss summa. Kontrollera kostnaden för varje scenario och stäng omedelbart abonnemanget för oönskade tillägg och planer.

**Gemenskapsstöd ** - Terraform är specialiserat och endast vissa har tillräcklig kunskap om detta. Se till att din tjänsteleverantör har ett kompetent och kvalificerat team som kan hantera dina problem. En dedikerad grupp av kunniga personer måste vara väl förtrogna med tekniken, köra frågor och tillhandahålla lösningar så snart som möjligt utan att systemet hindras.

Terraform är ett ovärderligt verktyg för sjukvårdsorganisationer som vill säkerställa säkra och kompatibla system. Automatiseringsfunktionerna hjälper till att effektivisera inrättandet och hanteringen av säker molninfrastruktur samtidigt som man sparar tid och pengar. Dessutom ger den en verifieringskedja som gör det lättare att visa att den uppfyller industristandarder som HIPAA-överensstämmelse.

Dessutom gör terraform det möjligt att automatiskt tillämpa policyer och distribuera korrigeringsskript som svar på upptäckta sårbarheter eller skadlig aktivitet. Genom att utnyttja dessa funktioner kan sjukvårdsorganisationer se till att deras system uppfyller bästa praxis för säkerhet samtidigt som de sparar tid och pengar i processen.

Terraform och AWS Security: Hjälper sjukvården att uppfylla kraven

Utveckla ditt företags cyberrymden på ett effektivt, kostnadseffektivt och säkert sätt med Opsio Terraform och AWS Security Services. Vårt team av certifierade molnspecialister och cybersäkerhetsexperter skapar skräddarsydda lösningar för att hjälpa dig att utveckla, implementera, hantera och övervaka den högsta nivån av molnsäkerhet för dina IaaS-miljöer. Kontakta oss idag för att prata med våra Terraform-experter och få veta hur vi kan hjälpa dig att utveckla molnlösningar som stöder kontinuerlig affärstillväxt.

About
Molnmigrering
Migrering av WorkBuster till AWS
Läs mer
Molnmigrering
Migration av Branäsgruppen AB till AWS
Läs mer
Molnmigrering
Migration av ET Network till AWS
Läs mer
Vad vill du uppnå i molnet?
Kontakta oss så hjälper vi dig.