Molnplattformar

Samarbeta med oss på din resa till molnet.
AWS
Effektiva molnlösningar med AWS
Amazon Web Services (AWS) är världens största och mest nyttjade molnplattform, som erbjuder en bred portfölj av tjänster från globalt tillgängliga datacenter. Lägre kostnader, smidigare hantering och snabbare innovationstakt.
AWS

AWS Public Support Statement ?

Få ut det mesta av Amazon Web Services
Amazon Web Services (AWS) är världens mest omfattande och mest använda molnplattform, som erbjuder över 200 fullt utrustade tjänster från datacenter globalt. AWS erbjuder en mångsidig uppsättning verktyg och tjänster inklusive hög datorkraft, stor databas lagring, analys, nätverk, utvecklarverktyg, hanteringsverktyg, snabb leverans av innehåll och säkerhet, vilket hjälper företag att sömlöst gå över till molnet. AWS är en globalt föredragen partner för företag som söker lösningar för högt tillgängliga, skalbara och säkra miljöer.
Opsio Cloud är en avancerad, certifierad AWS-konsultpartner
Opsio har certifierad och specialiserad kompetens med lång erfarenhet av Public, Private och Hybrid Cloud AWS-plattformar. Våra förfinade tjänster fokuserar på CloudOps, DevOps, Managed Cloud och 24/7 Operation & Support, gör oss till den idealiska molnpartnern för AWS. Vår framgång genom kundengagemang kan tillskrivas många faktorer som automatisering, avancerade digitala plattformar och omfattande ramverk.
Säkrast migrering
Med rätt balans mellan expertis, talang och rätt verktyg hjälper vi våra kunder att skapa, driva och hantera nästa generations IT-infrastruktur. Som AWS Advanced Consulting Partner har vi kompetensen, kunskapen och den arbetsstyrka som krävs för att göra din resa smidig.
Certifierat team
Opsios högutbildade team av ingenjörer, arkitekter och utvecklarna har den högsta certifieringsnivån inom AWS - Certified Solutions Architect Professional och Certified DevOps Engineer Professional. Opsio är också en Migration Competency Partner för AWS vilket innebär att Migration Competency Partners granskas av AWS för kvalitet, bästa praxis och korrekta migreringsstrukturer.
Opsio erbjuder ett brett utbud av AWS-tjänster, alla tillgodosedda dina specifika behov
AWS Cloud Consulting Services, AWS Cloud Security, AWS Cloud Migration, AWS Data Migration Services, DevOps Services, Managed Cloud Services, Microsoft Solutions on AWS, Well-Architected Reviews on AWS.
Google Cloud
Accelerera din förvandling med Google Cloud
Ledande företag inom olika branscher väljer Google Cloud, oavsett om ditt företag är tidigt på sin resa eller på god väg mot digital transformation, kan Google Cloud hjälpa dig att lösa dina tuffaste utmaningar.
Google Cloud

Varför Google Cloud ?

Kör dina appar från varsomhelst
Undvik leverantörslåsning med Google Clouds engagemang för öppen källkod, multimoln och hybridmoln – så att du kan använda din data och köra dina appar på vilket moln som helst eller i vilken miljö som helst
Ta smartare beslut
Maximera insikter från din data med Google Clouds maskininlärning och avancerade analysfunktioner. Dessa insikter ger ditt företag en fördel gentemot konkurrenterna.
Går på ren energi
Driv dina arbetsbelastningar på ett netto koldioxidneutralt moln. El som används för att driva Google Clouds produkter och tjänster matchas till 100 % med förnybar energi, vilket hjälper miljön.
Avancerade säkerhetsverktyg
Google Cloud skyddar dina data, applikationer, infrastruktur och kunder från bedräglig aktivitet, skräppost och missbruk med samma infrastruktur och säkerhetstjänster som Google använder.
Anslut enkelt och samarbeta
Google Workspace förser din arbetskraft med appar för chatt, e-post, videosamtal och dokumentsamarbete i ett enda utrymme, vilket förbättrar effektiviteten i det övergripande samarbetet.
Microsoft Azure
Omvandla dina idéer till innovation med Azure
Nå dina mål med friheten och flexibiliteten att bygga, hantera och distribuera dina applikationer var som helst. Använd dina föredragna språk, ramverk och infrastruktur – även ditt eget datacenter och andra moln – för att lösa utmaningar, stora som små.
Microsoft Azure

Varför Microsoft Azure ?

Lita på molnet
Få säkerhet från grunden, uppbackad av ett team av experter och proaktiv efterlevnad som litas på av företag, regeringar och nystartade företag. Så att ditt företag är rustat för att möta utmaningar på språng.
Sömlös hybrid drift
Lokalt, över flera moln och i utkanten — Microsoft möter dig där du är. Integrera och hantera dina miljöer med verktyg och tjänster designade för hybridmoln.
Bygg på dina villkor
Få mer kontroll med fler valmöjligheter. Med ett engagemang för öppen källkod och stöd för alla språk och ramverk, bygg hur du vill och distribuera var du vill och när du vill
Var framtidsberedd
Kontinuerlig innovation från Microsoft stödjer din utveckling idag och dina produktvisioner för morgondagen samtidigt som det ger ditt företag möjlighet att anpassa sig till utmaningar och navigera runt dem.
Vmware
Omvandla dina applikationer och moln, snabbare med VMware Cloud
Lås upp värdet av alla moln och påskynda moderniseringen av alla appar för att leverera mer innovation till dina kunder, snabbare.
Vmware

Varför Vmware ?

Välj valfritt moln
Distribuera applikationer var som helst och migrera med lätthet från datacentret, till kanten, till vilket moln som helst.
Stöd för traditionella och moderna appar
Utnyttja Kubernetes på bästa sätt över moln med säkerhet, tillförlitlighet och motståndskraft i företagsklass.
Accelerera appleverans
Hantera hela behållarens livscykel – från kod till kund – för att kontinuerligt leverera bättre mjukvara.
Operationalisera konsekvent säkerhet
Förena operationer och säkerhet över alla moln och få bättre situationsintelligens av hela din mjukvarustapel.
Maximera ditt företags potential med Opsio
Du behöver ett team som är kompetent, kunnigt och har erfarenhet av att använda de olika molnplattformarna tillsammans med dess kraftfulla verktyg och tjänster för att maximera potentialen för ditt företag.
Vad vill du uppnå i molnet?
Kontakta oss så hjälper vi dig.