Cloud Consulting

Cloud Consulting -transformera ert företag

Cloud Consulting-tjänster hjälper företag att designa, implementera, migrera och underhålla molnapplikationer, processer samt infrastruktur på molnplattformar som Azure, AWS och VMware.
Översikt

Säker, Pålitlig, Skalbar och Flexibel

Opsios konsulter hjälper er att analysera kraven för ditt företag och föreslå lösningar baserat på dina unika utmaningar. Vårt certifierade team har lång erfarenhet av att hjälpa organisationer med förbättringar av deras affärskritiska applikationer i molnet. Vi kan assistera er oavsett projekttyp och storlek och hjälpa er att fatta välgrundade beslut inför dina nästa steg på din molnresa.
Vår metod
Hur vi hjälper företag att hitta den rätta molnlösningen

Konsultation

Strategi

Implementation

Innovation

Process
Hur vi arbetar
Genom att anpassa vår leverans för att passa din organisations behov, krav och utmaningar tillhandahåller vi en skräddarsydd konsultmodell unik för din situation vilket säkerställer att dina affärsmål uppfylls.
01
Workshops & Analsyser
02
Skräddarsydd leverans genom tjänster
03
Strukturerad onboarding
04
ITIL Processer - enligt GDPR
05
Operationell Excellens 24/7/365
06
Utvärdera & Optimera
Cloud Consulting
Molnlösningar för en mer produktiv och effektiv verksamhet.
Ökad säkerhet
Organisationer behöver ett dedikerat och erfaret team av certifierade säkerhetsexperter för att hålla jämna steg med de säkerhetshot som de möter i dagens digitala landskap.
Flexibilitet
Våra IT-konsulter tillhandahåller det ramverk som krävs för att organisationer ska ha mer övergripande flexibilitet och kontroll över befintlig (eller ny) infrastruktur - i molnet eller on-premise.
Certifierad Expertis
Med en lång historia av att arbeta med avgörande molnlösningar är vårt team lättillgängligt för certifierad assistans. Vårt team består av certifierade personer med erfarenhet av Amazon Web Services, Microsoft Azure och Google Cloud Platform, tillgänglig för att ta nästa steg på din molnresa effektivt och säkert, baserat vårt arbete på teknik och best practice för plattformar .
Enhetliga Strategier
Opsios molnkonsulter hjälper företag att sätta sin skräddarsydda strategi över hela molnlandskapet, hela vägen från design & utveckling och migrering, till operativa insatser för säkerhet, optimering, automatisering och framtida innovationer.

Plattformar som stöds

Effektiva molnlösningar med AWS

Amazon Web Services (AWS) är världens största och mest nyttjade molnplattform, som erbjuder en bred portfölj av tjänster från globalt tillgängliga datacenter. Lägre kostnader, smidigare hantering och snabbare innovationstakt.

AWS
Vad vill du uppnå i molnet?
Kontakta oss så hjälper vi dig.