Anpassad Applikationsutveckling

Applikationsutveckling offshore för maximerad kostnadseffektivitet. omvandla ditt företag.

Skräddarsydd applikationsutveckling efter ert företags behov. Vi hjälper er med fullt eller delvis ansvar att utveckla, underhålla och stödja er verksamhet.
Översikt

Ökad smidighet, snabbare innovation.

Oavsett bransch, strävar organisationer efter att bli mer agila så att de kan förnya och reagera på förändringar snabbare. Organisationer måste bygga applikationer snabbare än någonsin, med förmågan att snabbt skala till potentiellt miljontals användare, ha globala tillgänglighet, hantera stora mängder data och svara på millisekunder. Opsio kommer att hjälpa till att skapa ett fullt eller integrerat utvecklingsteam förnya sig snabbare med minimal risk till en låg totalkostnad.
Vår metod
Vi hjälper ert företag utveckla effektiva

Utnyttja kärnteknologier

Affärsanpassade lösningar

Prestandadriven appdesign

Säker och pålitlig kod

Process
Hur vi arbetar
Vårt applikationsutvecklingsteam kan ta fullt eller delat ansvar identifiera och fastställa den mest lämpliga strategin för din organisation, samtidigt som vi håller dina affärsmål i centrum.
01
Analys & design
02
Förbättring av basteknik
03
Appintegrering
04
Test & Support
05
Projektledning & planering
06
Underhåll av existerande applikationer
Anpassad Applikationsutveckling
Anpassad applikationsutveckling ger dig ett försprång gentemot konkurrenterna
Personalisering
Personalisering är en av de största fördelarna, för att möjliggöra skräddarsydd applikationsdesign exklusivt för din organisation, för att aktivt katalysera tillväxten av ditt företag.
Hög säkerhet
Processen att bygga skräddarsydda lösningar tar hänsyn till dolda risker och problem som kan uppstå längs vägen. Anpassade mjukvarulösningar kan ge full överensstämmelse med alla regler och möjliggör skydd av känslig data.
Automatisering
För att driva effektiva affärsprocesser måste data flöda smidigt mellan olika system. Det här jobbet måste utföras åt båda hållen, men en anpassad applikation kan göra det mycket enklare genom att automatisera processen snarare än att förlita sig på manuell export, konvertering, och ladda upp den igen.
Maximera din investering
Anpassad applikationsutveckling kan vara oerhört kostsam och innebära stora risker. Genom Opsio får ni som kund tillgång till kostnadseffektiva och erfarna utvecklingsresurser offshore.

Plattformar som stöds

Effektiva molnlösningar med AWS

Amazon Web Services (AWS) är världens största och mest nyttjade molnplattform, som erbjuder en bred portfölj av tjänster från globalt tillgängliga datacenter. Lägre kostnader, smidigare hantering och snabbare innovationstakt.

AWS
Vad vill du uppnå i molnet?
Kontakta oss så hjälper vi dig.