DevOps As A Service

Innovera snabbare, förbättra samarbete och produktivitet

Opsio hjälper din organisation att implementera DevOps i era leveransflöden. Öka samarbetstakt och effektivitet med ett optimerat arbetssätt tillsammans med Opsio, alltid enligt best practices.
Översikt

Beprövade och testade DevOps strategier

DevOps har utvecklats från ett koncept till en mycket populär strategi för att öka produktiviteten för företag runt om i världen. Vår DevOps-tjänst hjälper företag att få en smidig övergång av utvecklings- och driftteamet till molnet, där vi hjälper er att automatisera era processer.
DevOps-filosofin har fått fäste runt om i världen när företag flyttar sina appar till molnet, samtidigt som de flyttar sina verktyg som används i utveckling-, test- och distributionsprocesser, vilket effektivt uppnår kontinuerlig leverans och förbättrar samarbetet mellan utvecklingsteamet och driftteamet. Företag som införlivar DevOps-praxis får mer gjort, på ett tydligt och enkelt sätt. Våra tjänster inkluderar bland annat Azure DevOps, AWS DevOps, Ansible, Terraform och CloudFormation.
Vår metod
Vi hjälper er att utveckla en fungerande DevOps-strategi för er molnmiljö

Konfigurationshantering

Övervakning & Testning

Infrastruktur som kod

Elastisk Infrastruktur

Process
Hur hjälper vi er
Med ett erfaret och certifierat team hjälper vi implementera och underhålla en bra DevOps-kultur som levererar maximal hastighet, funktionalitet och innovation.
01
Organisation
02
Strategier
03
Containerisering
04
Automation av infrastruktur
05
Test & kvalitetskontroll
06
Prestandaövervakning
DevOps As A Service
Här är fördelarna av DevOps as a Service.
Automatisering
En effektiv DevOps-kultur låter organisationer åtgärda problem och nå nya produktionshöjder snabbare. Med återkommande tester genom automatisering sparar du både tid och resurser för ditt team.
Tekniska fördelar
Med rätt DevOps-praxis på plats kan organisationer uppnå förbättrad kontinuerlig mjukvaruleverans, med mycket mindre komplexitet i hanteringen, samtidigt som takten för problemlösning ökar.
Kulturella fördelar
Team work skapar kulturella fördelar En omfattande DevOps-modell leder direkt till gladare, mer produktiva team, med högre medarbetarengagemang och bättre utvecklingsmöjligheter.
Affärsfördelar
Att sätta en DevOps-strategi möjliggör snabbare leverans av funktioner med stabilare miljöer, förbättrad kommunikation och samarbete, vilket ger dig möjlighet att lägga mer tid på innovation snarare än underhåll.

Plattformar som stöds

Effektiva molnlösningar med AWS

Amazon Web Services (AWS) är världens största och mest nyttjade molnplattform, som erbjuder en bred portfölj av tjänster från globalt tillgängliga datacenter. Lägre kostnader, smidigare hantering och snabbare innovationstakt.

AWS
Vad vill du uppnå i molnet?
Kontakta oss så hjälper vi dig.