Enterprise Application

Stärk ditt företag med verktygen du behöver

Enterprise Applications (EA) är en mjukvarulösning som tillhandahåller affärslogik och verktygen som krävs för att förfina affärsprocesser för organisationer för att förbättra produktivitet och effektivitet.
Översikt

Lösningar för ett smidigare arbetsflöde

Våra utvecklare hjälper dig att bygga din infrastruktur som kod med effektiva och säkra integrationer för att säkerställa smidig distribution. Vårt certifierade DevOps-team har expertis för att hjälpa företag att designa, bygga, hantera, övervaka, optimera och utveckla den mest lämpade miljön som uppfyller kraven. Vårt team kommer att samarbeta och arbeta med dig kontinuerligt samtidigt som du ger ditt företag de insikter som behövs för att göra nödvändiga förbättringar.
Vår metod
Hur vi hjälper företag förfina deras processer

DevOps Integrerade drifter

Automatisering

Bygg resiliens

Säker och pålitlig kod

Process
Hur vi arbetar
Vårt team kommer att samarbeta med ditt företag för att identifiera krav och skapa strategier som effektivt kommer att driva ditt företag mot sina mål.
01
Migrera, bygg och hantera applikationer
02
Öka operativ effektivitet
03
Lägga till intelligenta funktioner
04
Få bättre kontroll över ditt företag
05
Feldetektering och förebyggande med AI
06
Öka smidigheten genom DevOps
Enterprise Applications
Enkelt, säkert och produktivt arbetsflöde
Förenklar komplicerade processer
Organisationer kan leverera en mycket tillförlitlig tjänsteupplevelse med varje enskild applikation utan att behöva förflytta dina servrar med hjälp av en symmetriskt utformad och molnbaserad appleveranslösning.
Säkra applikationer
Molnets digitala lagringsmöjligheter säkerställer att maskinvarufel är ett minne blott. Dataåterställning, säkra säkerhetskopieringar och kryptering är några av de stora möjligheterna för att säkerställa effektivt skydd av din data och tillgångar i molnet.
Öka dina anställdas produktivitet
Möjligheten att komma åt din data, information eller arbetsplats, med vilken enhet som helst, när som helst, från vilken plats som helst, kommer att förbättra effektiviteten avsevärt. En annan stor fördel är att organisationer kan få applikationsleveranslösningar som passar den molnbaserade plattformen.
Hantera data effektivt
Med effektiva strategier som ger analyser och intelligenta insikter med hjälp av automatisering kan företag få en fördel gentemot sina konkurrenter genom att dra fördelar av våra anpassade applikationstjänster.

Plattformar som stöds

Effektiva molnlösningar med AWS

Amazon Web Services (AWS) är världens största och mest nyttjade molnplattform, som erbjuder en bred portfölj av tjänster från globalt tillgängliga datacenter. Lägre kostnader, smidigare hantering och snabbare innovationstakt.

AWS
Vad vill du uppnå i molnet?
Kontakta oss så hjälper vi dig.