Molnmigrering

Molnmigrering -effektivt, enkelt och säkert.

Opsios tjänster för migrering hjälper företag ta nästa steg på deras molnresa, till plattformar som Amazon Web Services, Microsoft Azure och VMware. Vi hjälper dig hela vägen från förstudie och strategi till kontrollerat slutförande, samtidigt som vi effektiviserar din verksamhet genom optimering och automation.
Översikt

Sömlös migration till molnet

Att migrera till molnet kan vara ett tidskrävande och komplext uppdrag. Därför är det viktigt att välja en partner som effektivt kan bedöma din organisations situation för att säkerställa att migreringsprocessen utförs på ett kontrollerat sätt. Opsios erfarna och certifierade team hjälper organisationer att sätta sin strategi och genomföra sin molnresa i linje med best practices, enligt våra beprövade processer för molnplattformar som AWS och Azure.
Genom att dra nytta av våra processer, skräddarsydda modell och certifierade kunskap säkerställer vi en framgångsrik migrering av er affärskritiska miljö, samtidigt som vi dynamiskt optimerar resultatet i er lösning när ni landat i molnet, som en del i vårt arbete mot modernisering. Med gedigen historik av affärskritiska molnmigreringar hjälper vi dig säkra en effektiv och framgångsrik migrering av era applikationer och system till molnet. Alltid med er verksamhets behov och mål i fokus.
Vår metod
Hur vi hjälper dig migrera till molnet:

Förstudie

Strategi

Lösning

Modernisering

Process
Hur vi arbetar
Vi ser migreringen som det första steget i molnresan. Förutom att säkerställa en smidig flytt till molnet, hjälper vi dig säkra effektiv drift efter migreringsarbetet blivit utfört. Vi förbereder din plattform för morgondagens behov och möjligheter, med optimering och modernisering i alla lager – så att era pengar inte spenderas på fel ställe.
01
Förstudie & Bedömning
02
Planera & Utforma
03
Implementering
04
Bygg & Migrera
05
Utvärdering & Drift
06
Optimering & Modernisering
Molnmigration
Effektiv migrering av era system, processer och applikationer till molnet - eller från en plattform till en annan
Skalbarhet
Genom att bara betala för det du använder, när du använder det, erbjuder molnets skalbarhet oändliga möjligheter för kostnadseffektivitet och ökad prestanda på begäran. Eliminera gissningarna med lokal infrastruktur – sänk dina kostnader och öka förutsägbarheten med färdiga tjänster och funktioner.
Agil verksamhet
Dra nytta av tillgänglig infrastruktur och tjänstepaketering för att ge er verksamhet möjlighet att maximera produktivitet i alla lager. Snabbare utveckling av nya applikationer, förbättrad kundupplevelse, stabilare lösning, ökade möjligheter för modernisering, och kortare tid till ”go-live”.
Säkerhet och Efterlevnad
Genom att dra fördel av högt tillgänglig infrastruktur säkerställer vi säkerhet och nåbarhet för ert data. Vi hjälper er bygga in säkerhet i ryggraden för er lösning, genom de sofistikerade tjänstelösningar molnet erbjuder, för att upprätthålla kontroll över de system som alltid förväntas vara tillgängliga.
Innovation
I en värld där digital transformation och innovationstakt kan vara skillnaden mellan framgång och misslyckande, hjälper molnet dig att ligga steget före. Överlåt innovationen och tjänsteutvecklingen till globala molnleverantörer, så att ni kan fokusera på att bygga er kärnverksamhet. Med mångårig erfarenhet hjälper vi er att lyckas i molnet nu – och i framtiden.
Vad gör vi? (Blå rubrik)
Hur hjälper vi företag att övergå till molnet? (Vit rubrik)
Opsios steg före migrering
Granskning av migrationens komplexitet

Vi analyserar projektrisker, fördelar, påverkan på olika organisatoriska enheter, resurs-, kund- och partnerleveransberedskap, CAPex- och OPex-modellering, åtaganden för reglering och efterlevnad samt fallgropar för att planera en framtidsanpassad arkitektur

Fullständig förstudie och färdplanför din resa in i molnet
Täcker alltfrån startad kampanj till projektplan för nästa steg
Certifierat migreringsteammed under hela processen
360
Värde: $10,000
Pelare

Plattformar som stöds

Effektiva molnlösningar med AWS

Amazon Web Services (AWS) är världens största och mest nyttjade molnplattform, som erbjuder en bred portfölj av tjänster från globalt tillgängliga datacenter. Lägre kostnader, smidigare hantering och snabbare innovationstakt.

AWS
Vad vill du uppnå i molnet?
Kontakta oss så hjälper vi dig.