IAAS

Infrastruktur som tjänst

Våra tjänster hjälper er att bygga, hantera och modernisera skalbara lösningar med infrastruktur som tjänst.
ÖVERSIKT

Infrastruktur som en tjänst i molntjänster

IaaS är ett smart sätt att undvika höga investeringar i infrastruktur genom att välja ett pay-as-you-go-alternativ, som AWS, Microsoft Azure, Google Cloud eller VMware. Det är en berömd modell för leverans av molntjänster som låter molnkunder utnyttja beräknings-, nätverks- och lagringsresurser via internet - enligt deras verksamhetskrav. Med företag som tillhandahåller infrastruktur som tjänst kan du skala och minska din molninfrastruktur, vilket ger stabilitet för ditt företag och högkvalitativa upplevelser för dina slutanvändare. Resultaten beror dock på din process för införande och användning av IaaS.

Varför behöver du Opsio Managed IaaS-tjänster?

Om du inte gör det med vederbörlig noggrannhet när du väljer molnleverantör, installerar IaaS, väljer tilläggstjänster, tar emot molntjänster, sköter driften och övervakar infrastrukturen, kommer resultaten inte att bli gynnsamma. Att ha Opsioexperter som erbjuder tillförlitliga tjänster för hanterad infrastruktur vid din sida kan förenkla livet för ditt team. Vi utmärker oss för alla möjliga CloudOps som du kan tänka dig.

Med Opsio får du ett funktionellt utrustat molnekosystem för företag.

 • Kontinuerlig övervakning av molnet
 • Automatisering av vardagliga IT-uppgifter
 • Mindre komplexitet och hög skalbarhet
 • Tidig riskbedömning och riskreducering
 • Foolproof Planering av katastrofåterställning
 • Perfekt säkerhetsställning
 • Minskade kostnader för drift och tilläggsfunktioner
 • Expertrådigt beslutsfattande i molnet
 • En responsiv och effektiv infrastruktur
 • Effektivt hanterad CloudOps
 • Eliminering av operativt tungt arbete
 • Förenklad datahantering
ÖVERSIKT
KONSULTING
De bästa molnkonsulterna och strategerna till din tjänst
Leverantörer av infrastruktur som en tjänst som Amazon, Microsoft, Google och VMware är tillförlitliga på grund av de funktioner som deras infrastruktur erbjuder molnkunderna. Att utnyttja den enorma potentialen hos dessa tjänster beror dock i hög grad på hur du använder och utnyttjar dem. Våra konsulttjänster kan överbrygga denna klyfta.
01
Samråd
Opsio har certifierade molnkonsulter med stor kunskap om den här sektorn och en djupgående förståelse för vad din företagsspecifika IT-infrastruktur måste innehålla. Din organisation kan frigöra sin fulla kraft och använda alla resurser optimalt.
02
Digitalt stöd
Vi hjälper företag att välja rätt molnleverantör, tillägg, arkitektonisk design och teknik för att se till att din nya digitala image sätter riktmärken för dina konkurrenter och uppfyller de mål du har satt upp.
03
Användning av molnet
Oavsett om du är ett företag som migrerar från äldre installationer eller ett nytt företag som ser fram emot att påbörja din resa i molnet, kan Opsio på ett utmärkt sätt utforma en strategi för införande av molnet som säkerställer utmärkta resultat.
OPSIO PORTFÖLJ
Vår portfölj av Cloud Managed Services
Implementering av molnet kan öka ditt företags produktivitet i alla avseenden, men inte utan att en certifierad leverantör av IT-infrastrukturtjänster deltar. Och medan du är på väg att välja 'den bästa' ska du se till att den har en bred portfölj av hanterade tjänster. Här är några glimtar av Opsios infrastrukturtjänster för Managed Cloud för att förklara vad vi menar.
Serverhantering

Glöm att hantera servrar, DNS, databaser, patching av operativsystem, middlewarefrågor, nätverkskomplexitet, datacenter, CDN:er, VPN:er och lastutjämnare. Opsio Managed Services har allt du behöver.

VARFÖR VI?
Vad gör oss till din bundsförvant i fråga om förvaltning av IT-infrastruktur?
Opsio har en omfattande uppsättning erbjudanden för dig när det gäller IT-infrastruktur som en tjänst i molntjänster. Oavsett om du vill ha dedikerade experter på infrastrukturhantering eller om du vill stärka din molninfrastruktur med hjälp av molnbaserade anpassade applikationer kan vårt team alltid hjälpa dig. Våra konsulttjänster för infrastruktur har gynnat företag från olika branscher.
Våra ytterligare löften
01
Standardiserad process för hantering av infrastruktur
02
Tjänster för AWS, MS Azure, GCP och VMware
03
Certifierade molnexperter till din tjänst
04
Fullfjädrad övervakning av molnets hälsotillstånd
05
Optimering av prestanda och kostnader
06
Stöd och hjälp dygnet runt i samband med IT-infrastrukturtjänster
07
SLA med ett löfte om nära noll stillestånd
08
Idealisk miljö för testning, utveckling och driftsättning
09
Utveckling av skräddarsydda molnapprogram på begäran
10
Kvalitetstjänster för analys av stora data
Platforms
Våra tjänster för förvaltning av molninfrastruktur
AWS (Amazon Web Services)
AWS (Amazon Web Services)
Microsoft Azure
Microsoft Azure
Google Cloud Platform
Google Cloud Platform
VMware
VMware
FÖRMÅNER
Få ordning på alla molnproblem
Vi mikroförvaltar din infrastruktur för högsta möjliga prestanda. Opsio, med sin mångåriga erfarenhet av hanterade molntjänster, ser till att vi frigör molnets maximala kapacitet åt dig. Med vår hjälp, övervakning och våra tjänster som IaaS-tjänsteleverantörer kommer din molninfrastruktur att vara
01
Prenumerationsbaserad
02
Snabbt
03
Alltid på
04
Skalbar
05
Flexibel
06
Säker
07
Performant
08
Lägre utgifter
09
Produktivitetshöjande
10
Anpassningsbar
Opsio's Managed Cloud Services är tillgängliga för de främsta IaaS-leverantörerna, inklusive Amazons AWS, Microsofts Azure och Googles Cloud. Våra hängivna, skickliga och certifierade yrkesmän kommer att befria din organisation från det tunga operativa arbetet och frigöra den maximala effektiviteten hos dessa globala molnplattformar.
Vad vill du uppnå i molnet?
Kontakta oss så hjälper vi dig.